Já myslím, že se bojovalo do posledních sil. Leč jak jsem někde už psal, Ústí nebo Budějovice to prostě není Břeclav s Rosicemi.
Nelíbí se mi neustálé malé domů - alibismus největšího zrna za téměř jakékoliv situace - golman stejně vždy odkopne dopředu či do zámezí. Tak proč to neudělá obránce. Tak alespoň máme více přihrávek na gól než samotných vstřelených branek. Po asistenci na gól Pardubic máme další na gól Ústí. Jinak je potřeba více střílet. Za stavu 1:3 - za 60 minut hry - jsme měli pouze dvě střely na bránu (Ústí 5). Na malém vápně nehledat kolegu. Střílet mohl Hynek ze dvou metrů golmanovi mezi nohy, stejně tak Lukáš to mohl zkustit. Dobře se radí, hůře provádí. Jasné. Jinak se mi fotbal líbil více než se Sokolovem. Bylo tam více kombinace. Výsledek se bohužel nedostavil
Co se týče pořadatelské služby. Je na zvážení jestli kluci či dokonce dívky odhaduju kolem 18 let jsou ti praví na to, aby usměrňovali opilé jedince, kteří jsou zklamaní tím, že se Gambrinus liga po solidním rozjezdu začíná vzdalovat.

Jednou se něco stane. Kdyby dneska gólman nestál zrovna před šestnáctkou, tak si to ten kokot, který přelezl plot jistě přišel vyříkat až na hřiště. Mělo by to jednu výhodu. Dostal bych se domů o 20 minut dříve. Prosit takového člověka, aby se vrátil na ochozy je nesmysl. Měl být minimálně vyveden, v lepším případě předán policii. Minule to samé. Někdo hodí dvoulitrovou plastovou láhev na hřiště a ten klučina se žlutou vestou vysmátý jak lečo v družném rozhovoru s kamarády nejdříve vůbec nevěděl, že se něco děje, později zase co má dělat. Usoudil, že nic. On přece pět metů do hřiště nevběhne, a ta láhev taky zřejmě nikomu neublíží, když tam jen tak leží.
Třetí věc. Nahlášená návštěva. Na Sokolov to bylo cca 3200 a dnes 3700? Je sice pěkné držet průměr, nemělo by se to dělat za každou cenu. Dnes bylo cca o 700-1000 lidí méně než na Sokolov!!! Ochozy sice byly zaplněné slušně. Co však asi z tribuny nebylo vidět, tak právě hlavní tribuna byla poloprázdná, optimisté by řekli poloplná