Už jsem se taky vrátil z původně oslavného pivečka domů tak můžu zaregovat na doposud napsané... Na Opavu jsme dnes neměli. Teď je otázka jestli na ni máme, protože to jsou dvě naprosto rozdílně věci. Zápasy s Baníkem, Spartou, Jabloncem atd jasně ukázaly, že i těm jasně lepším týmům je možné se vyrovnat, ale musí se jezdit po zadku né od první sekundy, kdy rozhodčí pískne do píšťalky, ale řekl bych ještě o trošku dřív

. To dnes ale vůbec nebylo. Třeba Péťa Soukup na hrotu lítal, jak utržený z vagónu, ale jaksi bez systému a bez podpory ostatních. Opava vyhrála naprosto zaslouženě a taky naprosto lehce, téměř bych řekl bez boje. Já jsem před zápasem s porážkou počítal, ale ne tímto způsobem. Podle mě máme nejlepší mužstvo za poslední roky, ale výkony tomu vůbec neodpovídají. Obrana v troskách, dva góly obdržené na zápas, to je standard. Když je nedostanem, to aby šel člověk pomalu slavit. Naopak útok bez Karla nulový. O záloze jsem psal včera na facebooku, tam je to naprosto jasné. Mates Biolek je hodně dobrý, zatím ale jen jako střídající hráč, má ovšem všechno před sebou.
Co se týče fandění. Opět zklamání. Tribuna naprosté ticho. Drahoš a spol se vrátili v první půli, že je od tamtud důchodci vyhodili

tak kdo pak chce dostat kotel na tribunu?????????

Kotel fandil tak do 55 minuty. Potom již fandilo maximálně 10 statečných, ostatní tupě koukali a nevěřícně zírali, což je ovšem dnes omlouvá. Opaváci velká slabota. Žádná vlajka, žádné šály. Pokud bych měl já někdy takový strach jet na výjezd s tím, že mě nějaký baníkovec zmlátí či alespoň vezme klobouk či šálu, tak bych raději nikdy nejel - takže jejich ostuda. A tá šestnáctiletá kočička, která šla kolem mě a jen tak mimochodem pronesla: Tady je ale suvenýrů, by si měla dát přes držku, ku.va jedna. Hlavně, že ona suvenýr neměla žádný, byla před zápasem posraná až za ušima. Jejich fandění taky nic. Poprvé se hromadě ozvali v 80. minutě. Samozřejmě, že byli pořádně slyšet, když si zakřičeli všichni, že. To o nás nemůže platit ani náhodou. Co chlapi, kteří běžně stojíte na středu na ochozech děláte, proč se nepřipojíte? Proč nepříjdete k nám. Máte nějaký komplex? No, řekl bych, že kdyby Lipina vedla v 80. minutě 2-0 fandila by i naše slavná důchodcovská hlavní tribuna...................
V sobotu Líšeň. Ta je letos hodně dobrá. Chlapi s tímto výkonem opět nula bodů před 750 divákami, takže jedem,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A chlopi 0-3 s Opavou doma to tu ještě nebylo. Ani když taky přijeli v podstatě s ligovým kádrem v 94- roce nebo kdy to bylo, tak jsme si museli dát vlastní gól, aby mohli slavit postup do ligy...