[
Pepa (admin) píše:
Ok ... Tome nechtěl by si, aby tvůj web byl presměrován z mého webu na fanouškovský? Nebo já se teďkom tímto webem docela trápím... Máš tam téměř všechno... Až na ten Kilometrovník

tak on není můj, ten web začal dělat klučina, který se pohyboval studijně více méně stále v Pardubkách a nyní pracuje ve východních Čechách a do FM jezdí vyjímečně, a začátky toho webu byly pokud já vím v tom, že měl hodně informací ze starých časopisů o Lipině, které chtěl hodit na web, a některé jsem později měl i já...časopis Gól a nějaké ročenky....takže to původně měla být jen nějaká historie, viz
http://www.fotbalfm.hu.cz/historie.php Protože informace na hlavním webu fotbalfm.cz před zápasem stojí většinou za nic, pokud vůbec nějaké jsou jako že většinou nejsou, tak se tam píší předzápasové představení soupeře. Já se starám jen o statistiky, protože to je od malička moje hrabat se v číslech

, ovšem v týdnu se málokdy dostanu k netu. Taky mě štvalo, že se nikde nedalo zjistit, kdo dal např. kolik gólů, web fotbal.cz je jedna velká ostuda,nic jiného.Nedávno jsem zjistil, že podobná statistika je tady a jsem v kontaktu s člověkem, který ji dělá:
http://vysledky.lidovky.cz/fotbal/fotba ... d_session= - aktualizováno vždy zpětně cca úterý-středa po odehraném kole, můžou tam být malé rozdíly ale info z oficiálních zdrojů je nulové, už jsme se domluvili na některých úpravách, třeba na fotbalfm.hu.cz přibyl jeden gól do statistik Soukupovi, který byl střelcem v zápase s Uničovem, jako střelec byl uveden ve Sportu, v Region sportu, na webu Lipiny, ale na webu Uničova je uveden Fiala vlastní, a já byl za bránou a přísahal bych, že to byl opravdu vlastní, ale rozhodující je co napíše rozhodčí do zápisu, což se dá těžko zjistit. mimochodem stejný problém byl u gólů Lipiny v Olomouci (From nebo vlastní Murín???) nebo v HFK (HrdličkaxMaceček????) co je v zápise??? Zajímavé je, že takové problémy jsou prakticky jen u golů FM.. no a jestli má být na fotbalfm.hu.cz kilometrovník nebo info o výjezdech to nevím, protože to není web přímo o fans...??? ale asi by to tam mohlo být...