Tak zkusím přidal názor v alespoň částečném nadhledu a klídečku. Sice ne v takovém, jaký včera odpo prožili hráči. Bude to asi tím, že mi na Lipince záleží daleko víc na rozdíl od většiny těch, co tu jsou na půl roku a když už se nedostanou ani do třetí vatikanské, prodlouží hostování. Předem se omlouvám několika vyjímkám, všichni vědí kterým. Prostě naše obrovské štěstí - nebo možná obrovská smůla, protože sestoupíme až za rok - je, že ještě horší jsou Most a Kolín ( to pořadí volím správně, Most je absolutní nula, protože nemá Kubu ). Po Varnsdorfu jsem nemohl dospat a těšil jsem se na uragán se Sokolovem. A nezklamal jsem se, celým 90 vteřin jsme navazovali na nedělní výkon. Pak jsme zaparkovali před Ondrou autobus a čekali, kdy dostaneme gól. Kvůli totálně neschopnému Sokolovu, jsme museli čekat skoro půl hodiny. Mám bloklou krční páteř od toho, jak jsem byl tak dlouho otočený doprava. Blbce mě nenapadlo, otočit se celý, to je ještě instinkt z dob, kdy tady hráli fotbalisti. Takže jsem s úlevou přivital gól, protože jsem se na pár vteřin mohl narovnat. Je třeba říci, že za celý zápas jsme si vypracovali jedinou fotbalovou akci, na jejímž konci přestřelil Hykel mrakodrap. Nemám mu to za zlé, dokázal i tak více než většina dohromady. Jinak jen bezduché přihrávky dozadu, v lepším případě do šířky, nakopávání balónu na Matuše, který tam nebyl. A rozhodčí - dnes nám skandálně připiskával - nejen, že nevyloučil dva naše hráče za nesportovní chování ( čímž nás asi paradoxně poškodil ), třetímu nedal žlutou za Lafatovinu v šestnáctce ( a spravedlivě řečeno ani jednomu Sokolovákovi, čímž to kompenzoval ), ale dokázal vymyslet i pár standartek. Z jedné z nich vznikla taky naše jediná střela na branku. No ale jak teď dál. Pokud nebude Matuš připraveny nastoupit mám návrh - máme dneska tři dobré stopery, postavme je všechny, ale Židase nebo Fituse dejme na hrot. Větší ostuda to nebude a navíc se budou snažit narozdíl od včerejších baletek. Navíc Židas je poslední hráč, který za poslední rok vstřeli více než jeden gól za jeden ostrý zápas, pokud se nemýlím. A bez bojovnosti to fakt nepůjde. Kluci , není vám trapně, že nejrychlejší sprint udělal Ondra, aby vás nahecoval a nejlépe hráli bubeníci ? fakt si myslíte, že máte právo nosit dres se šerpou. Jestli jo, tak se rychle vzpamatujte a začněte hrát. S úctou Šiga
|