Šiga píše:
Když čtu na oficku pokrytecké kecy a tom, jak nám v důležitém zápase v Mostě budou "karetní hříšníci" chybět, je mi na zvracení.
No to je úlet. Já většinou ty reportáže nečtu, takže jsem to prolítl až nyní..... Martine, proč dělá klub z fanoušků blbce, to mi hlava nebere. Asi není dobrý nápad se chlubit tím, že někdo dostal žlutou kartu schválně. Na druhou stranu psát, jak moc nám bude ten a ten chybět je protipól číslo 2.
Fanoušek je sice zklamán tím, že se nedaří. Ten rozumný při pohledu na předchozích pět soupeřů to pochopí. Už ale ten příští - Most - je velice hratelný. Já bych chtěl připomenout, že Most vyhrál jeden jediný zápas za posledních devět kol. Proto nikdo, kdo v Hradci byl tuto šaškárnu nechápe. Pokud připustím, že můžeme dát schválně vykartovat některé hráče (konec konců nejsme první), tak se tak mělo učinit při našem domácím zápase s Ústím. Že budeme bodovat v Hradci bylo asi tak pravděpodobné, jako že ve Stovkách přistane UFO (přesto se tam fanoušci vypravili a strávili více než dvě hodiny v sektoru jehož zabezpečení a vybavení připomínalo koncentrační tábor třeba v Osvětimi). Takže tam mohl klidně nastoupit od začátku Souky s Jirkou Prokešem a hůř by to snad nedopadlo. Před třemi tisícovkami lidí se takové divadlo ale hraje špatně, to uznávám...