Šiga píše:
Zkuste se zamyslet sami nad sebou a to trochu do hloubky. Patříte pořád mezi fanoušky Lipiny ? Mě dnešní zápas nechal klidným, byl to sranda match, stejně jako za týden s Třincem a pak někdy s Opavou. Jde totálně o prd. A podezírat třeba Fituse ze sázek, je taková ubohost, že se s Tebou, Cito, odmítám dál bavit.
Tome, sestoupit dokáže každý debil, postoupit jen ten nejlepší - pokud se tedy dvakrát administratívně nepřesune o soutěž výše jako my. Já se nevzdávám, ani v těch nejbeznadějnějších případech. A mnohdy jsem nakonec i vyhrál. Ono se totiž mnoho věcí může změnit a taky se změní. Svět není černobílý - má jen milióny odstínů šedi. Tak třeba - všichni nadáváme na akcionáře ( minoritní majitele ). Ale máme vůbec nějakou akciovku ? Jestli jo, tak tajnou. Takže nadávejme na ty, kteří proflákali dva roky, kteří nechali vyčpět nadšení hráčů a fanoušků a místo podstatných věcí se zabývali 3 změnami znaku za dva týdny.
Já se už těším jak na derby s Třincem, tak i na další naše zápasy v NFL. A pokud spadnem až na dno, pojedu do Hrčavy stejně rád, jako jsem jel třeba do Varnsdorfu.
Takže rozum do hrsti, emoce do pr.ele a LIPINA FOR EVER !!! ( pro rusofily Lipina na vsegda !!!! )
A já na rozdíl od Psa zásadně nesouhlasím. Jak píše Cita, žádné sranda mače v profesionální soutěži neexistují. To že nehrajeme o postup

a už ani o záchranu nemůže být podnět k tomu, aby se zápas odehrál tak jak se odehrál. Můžeš klidně prohrát v Kolíně, Mostu, se Střížkovem nebo třeba se Zlínem, Varnsdorfem nebo s Olomoucí. Ale vždycky!!!!!! vždycinky to musí mít nějakou úroveň. Že to byl sranda mač, řekni těm, kteří do toho Mostu jeli sedm hodin vlakem. Takové výkony jako byly loni na konci sezony nebo několikrát letos na jaře (a to nás ještě tři mače čekají....) se dají vysvětlit pouze dvěma způsoby. Hráči nedostávají peníze (i přes několikeré ujištění že to tak není) - v tom případě je vše OK, já bych se na to taky vykašlal, ale tak to není - zaplacené jsou už i prémie za podzim 2015

V tom případě by po opakovaných excesech měly následovat čistky jako kobercové nálety.... V tom případě jsou trenéři, manažer, vedení klubu a fanoušci hráčům pro smích a každých 14 dní si ze všech dělají prdel.
A teď k tomu sestupu. Sestoupit sice dokáže každý debil, ale ODSTOUPIT s takovou grácii jako předvedlo HFK to jen tak někdo neumí. Uznali, že na to nemají a odstoupili ze třetího místa. Ted si hrají svoje v MSFL. Dělalo se jim to snadno, i když hráli o postup do první ligy, tak byli bez fanoušků. Ale to bude příští rok Lipina taky. Je zcela evidentní, že strategie kterou Lipina zvolila po ostoupení Duhana je špatná a nefunguje. Určitě je levnější ale prostě nefunguje a fungovat nebude! Pokud se bude zkoušet i v příští sezoně bude to tragédie. Zázraky se dějí, možná zrovna teď Radek telefonuje s ředitelem Applu a domlouvají sponzoring. Pokud ale do nové sezony půjdeme s tím, že budeme čekat na zázrak, tak to dobře nedopadne.