Kvalita tisku na "vylepovacím" plakátu, respektive ostrost, je dána použitým "tapetovým" papírem, nikoli grafikou. Význam partneru a sponzorů nebudeme komentovat, to je bez diskuze. Na druhou stranu, díky za názor a máme za to, že bude lepší plakáty zvětšit, nicméně, i tato věc se týká další informace k předešlé jarní kampani, když uvádíme již zveřejněné vyjádření z Facebooku klubu:
"Vážení fanoušci, díky za příspěvky a vaší přízeň. Určitě je vnímáme a sledujeme. Jinak obecně máme za to, že nejlepší propagací je výkonnost, herní projev a samotné výsledky týmu. Jarní kampaň na Billboardech byla zajímavá, ale nezvedla návštěvnost, tímto byla neadekvátně drahá a navíc se poslední tři prezentované zápasy hrály v jiných termínech. Určité vize jsou, uvidíme, co se nám v tomto ohledu podaří vyjednat. Ještě jednou díky a těšíme se na vaší návštěvu" DJSparks píše:
Měl bych jeden zásadní dotaz. Hrajeme fotbal pro sponzory nebo pro fanoušky??? Ptám se z toho důvodu, jelikož jsem viděl leták s pozvánkou na utkání s Táborskem. Když jsem viděl ten sám s Opavou, řekl jsem si, že se prováděly změny a nestihlo se to udělat, takže se leták dělal za 5 minut 12. Nicméně jsem opět viděl ten sám a upřímně Vám mohu říct, že student grafiky 1. ročníku střední školy dokáže vyrobit 10x lepší. Osobně jsem tento leták musel náročně hledat, protože jako první vidím hromadu sponzorů (jako jsou letáky na WC u pisoárů) a následně je něco uprostřed napsané, že se hraje fotbal. Tak do prdele, věřím že 90% obyvatel F_M si toho nikdy nevšimne pokud ho na to někdo neupozorní. Mimo jiné těch 10% jsou skalní fandové, co se o to aktivně zajímají.
Můžu Vám doporučit řešení:
1. Vyhoďte grafika a najměte GRAFIKA
2. Uvažujte trochu marketingově. Pokud nepřijdou fandové, tak Vám bude naprosto k hovnu, že píšete sponzory na letáky, protože půjdou jinam, kde fandové chodí!!!!!!
3. Ohlédněte se rok zpět, kde letáky měly hlavu, patu a byly lehce viditelné a každý věděl, že jde o fotbal. Teď to vypadá jako leták slev do kauflandu (věřím, že i to přitáhne lidi, ale né ty, co půjdou na fotbal)
Chápu, že tímto dost lidí naseru a že prudím, ale můj otec je Šiga, který fandí lipině již několik desítek let, před ním můj děda, nyní já moje žena. Mám snad tuto tradici porušit tím, že z naší zlaté lipinky, postupně děláte Baník??? Podívejte se 2 roky dozadu, kde se hrál fotbal pro lidi a né pro spokojenost sponzorů. Sponzoři přijdou a odejdou ale fandové jsou tady navždy!!!