gorguts píše:
Kotel už není co býval.S hodně věcma nesouhlasím a nemám sílu ani trpělivost to některým lidem o jejichž inteligenci by se dalo s úspěchem pochybovat,vysvětlovat.Dále-kamaradíčkování s hráči zatemnuje objektivní stanovisko k mnohdy katastrofálním výkonům na hřišti.Jo,kritika se v "tvrdém jádru"nikdy neujímala,byt byla sebevíc na místě.Ale vím,kecat umí každý.A chorály alá "dubem.."nebo infantilní vsuvky "bzum bzum"po mě nemůže nikdo chtít.Ze nebyl založen oficiální fan klub či navázána spolupráce s fandy jiného klubu(klidně i z ciziny) mě ani už nepřekvapuje protože kdo by to dělal?Ikdyž kdoví,třeba nějaké vlaštovky přiletí.No lipině fandím tak jak tak,ač je msfl často o ničem....
Milý příteli, pokud fandíš Lipině potom nemůžeš říct, že MSFL je o ničem, stejně jako bys to nemohl říct o 1.A třídě, kdyby ji zrovna hrála.
Navázání kontaktů je zajímavá myšlenka, nicméně myslím, že u Anglie máme trošku jazykový problém. Ty ho nemáš a já ti to trošku závidím. Já se učil anglicky asi 10 let, na netu si přelouskám co potřebuju, ale s někým si dopisovat na to fakt nemám

Já navazuju kontakt s místními na výjezdech. Ale ne s fandy, ti totiž nikde nejsou

ale s obyč lidma. Kdybys jezdil ven, tak to pochopíš. Kritiky je v kotli taky dost. A když se mi něco nelíbí, tak to řeknu, na net ale napíšu, že příště soupeře roznesem. To je to fandovství. Nelíbí se ti pokřiky? Přijď s něčím novým a rozjeď to jako první!!! Pojeď v neděli do Zábřehu. Jinak to jsou jen výkřiky do tmy a prázdná slova.